Aku Blogger Negeri Sabah!

Photobucket


click banner utk join

MEMBAKUT nama daerah ku..:)

 Tempat menarik di sabah opkos Pulau pulau yg sangat cantek macam Pulau Sipadan, pulau Mabul, Pulau Tiga dan Pulau Mantanani..
Selain Tuh Korang jugak boleh tgk proboscis monkey kat Klias Wetland.. Then nak berkayak pon boleh, takde masalah.. datang jer kat Sungai padas.. :)
Tak lupa tempat menarik yang paling wajib, Taman Kinabalu, dan Kundasang..:)

kalau makanan lak, paling wajib AMBUYAT.. ataupun korang kenali sebagai sagu yer kawan kawan.. :)
Selain tuh makanan ringan macam kuih cincin dan keropok amplang pon sodap..:)
Sebenarnya banyak lagi nak cakap tp kalau korang nak tau kena datang sini la yer..:)

Gua belajar dulu kat Institut Pendidikan Membakut.. hahaha.. tuh nama glamor.. nama tak glamor SMK Membakut II, geng blogger gua yg satu skolah, opkos la GENKCORNER..:)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

muhahahahaha...betul2...^_^

AtiQah said...

hye, thanx lawat blog tQa.. mesilau highland tu dkt kundasang jugak bha.. tp naik bukit lagi.. taw kan susu segar DESA?? tmpt ternak lembunya kat situ la.. mcm2 ada kat mesilau highland tu.. kalau mau main golf pun bole.. actually tQa pon bru taw tmpt tu bru2 ne jg.. ada masa p la... neway slamat berkenalan....^^

Etong said...

aku pun blogger sabahan jugaaaaaaaaaaaaa :)

fieha said...

salam ziarah..
sy blogger dri perak..
salam kenal :)

mizzCloudy said...

assalamuaikum hai cantik blog kamu salam kenal :)

pCL [p@kcikLie] said...

salam singgah, sy dari Selangor...Pulau Mabul tu mmg popular dgn xtvt memburu ikan shark..kan! kita bole ke makan sharkfin soup ni bahh ?

hana sudradjat said...

KUIH CINCIN? first time dengar.nak kena google gambar ni :)

Nadya O'Conner said...

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging..:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

Nur Elyana said...

blogger sabah jua.. hyep.. :)

asri (asrirayrock) said...

singgah sini

fara anak abah said...

saya blogger selangor dtg melawat=)
dh join cntest saya?hadiah menarik..

http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

L-mi Redzz said...

jalan2 sini dr blogger johor.. =)

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...