Alhamdulillah..Hadiah 2nd Giveaway CP Bertambah Lagi! ^_^

Photobucket
Alhamdulillah.. CP happy sangat sebab hadiah untuk 2nd Giveaway CP nih makin bertambah.. :)
malam tadi adek HAFIZAH gitaw kat cp yg dia nak tambah sponsor hadiah.. wah, kemain happy giler cp baca mesej dier.. http://matcuoi.com

hehehehe. hafizah kata nak sponsor SHAWL pulak untuk 2 orang pemenang..



ini gambar contoh jer.. ambek kat google.. shawl tak semstinya macam nih..^_^ te[pulang kat pilihan sponsor la yer..
 selain tuh, dia jugak nak tolong sponsor banner untuk seorang pemenang serta tittle sidebar :) terima kasih banyak banyak yer dek!http://matcuoi.com
 korang jenguk2 la blog dia kalau nak tengok adek yg baek hati nih.. :)

pastu tadi ColattaChoc Inaleesya pun ada tanya, nak dia sponsor dolly ker.. wah tambah la happy cp kalau betul sis nak tolong sponsor CP! :) cp sangat sangat sudi!
#sebenarnya cp tatau sgt dolly tuh ape.. mungkin doodle kot? hehehe


Alhamdulillah.. sebenarnya sambutan GA cp kali nih tak menggalakkan.. nape? korang tak sayang cp lagi ker? T_T  cp memang nak ringankan syarat GA tuh tapi kesian jugak kepada mereka yg dah ikut kesemua syarat GA tuh kan.. :) tapi takpe la.. cp paham, taknak la paksa korang join sebab kalau cp sekalipun, susah gilak nak join GA yg letak syarat macam macam.. cuma sedih sket la sebab ramai yg berbesar hati nak sponsor, tetiba penyertaan ciput~~ sobss..
http://matcuoi.com

tapi penyertaan nih dibuka sebulan lebih.. kot ramai yg bookmark letew kan? hehehe.. join jangan tak join.. lepas nih cp tak buat GA lagi.. tunggu next year bru buat.. hahaha..

tapi kalau terasa nak join sekarang KLIK SINI
Senarai Nama dan hadiah setakat ni pulak bole KLIK SINI

harap lepas nih makin ramai la yg join! :) Amin..
ok la..
http://matcuoi.com

















❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

fiQ'Ra said...

alhmdulillah :)

c genk bah ne said...

Alhamdulillah bertambah lagi hadiah..rugi siapa inda join..rugi banar kamu..


Menarik di genkcorner
1. WORDLESS WEDNESDAY | PANAS! GAMBAR ELFIRA LOY BERBOGEL
2. BIAR BETUL??NAK PENGSAN JAP
3. WORDLESS WEDNESDAY | KALAU ANDA BIJAK,CUBA TEKA

Nida said...

Salam..

Kak Nida pun rasa mereka bookmark dulu tu.. sebab mungkin lambat lagi tarikh tutup...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...