Saya Dapat KAKAK Baru!


Photobucket

hai korang.. sihat tak ? sihat Alhamdulillah, tak sihat makan ubat oke..

uik, kamu tau ka, cp dapat KAKAK baru.. bukan kakak sebapa, bukan jugak bapak seibu..
hehehe..

tapi kakak, kakak la.. :)

korang mesti kenal nih kakak baru cp..:)


kenal tak kenal tak??? hehehhee

nak kenal kakak saya sila la KLIK SINI.. dia seorang blogger jugak.. mesti ada yg kenal nih kan?:) dia baek orangnya.. selalu supot entri cp bha.. semua entri cp dia selalu komen.. lagipun dia suka pink macam cp..:) 

hehehehe.. thanks sangat sebab sudi jadi kakak saya :') harap satu hari nanti boleh jumpa sis nad depan mata, pi shopping sesama, jalan jalan cari makan dan kongsi citer masing2.. kan kan kan?:).. hehehe

nota cumil: siapa nak jadik abang saya pulak, sila angkat kening! hahaha..:P

psstt.. blogger comel la.. dan baik hati ada kat SINI.. jom terjah kejap..:) kata nak tambah follower kan..:)


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

tahniah..tahniah ^^


Jom baca entri genk

KENALI GENK DENGAN LEBIH RAPAT,JOM BACA BIODATA

BUKAN TAK BANGGA,TAPI TAKUT ORANG TAK FAHAM

cik ika said...

BESTNYE..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nad rupanya..hahah..

sbr jela..

Miss Nadya said...

hehehe..wah...siap ada entry ag..hehe..k.nad tak dpt wat entry bnyk..T_T

coming moon pulaks...^_*

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: masyeh2.. hihi

Cik Purple Pinkypuff said...

@cik ika: hikhikhik.. best tu pon dtg dr blog jugak.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: hahaha.. saboo le ye kak..yui pun dah jadik kakak cp kan.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: takpe2.. sokey..hihihi.. coming moon? oke2..hahaha:D

Nisa Greennnpanda said...

owh.. miss nadya rupenye..ngehehe.. igtkn sape..

Abg Stalker said...

abg da jd abg sedara CP! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...