Meh, tolong kasi korang punya pendapat dan komen.. ^_^


Photobucket

Setelah berhari hari menunggu respon dari cik Qaseh.. akhirnya dapat jugak kita orang berhubung untuk bincang pasal edit blog tuh.. :)

tapi cabaran nak edit blog nih agak agak susah sebab cp pilih HIJAU sebagai theme color..

okeh.. ini email dari cik Qaseh.. :)
tak nampak sila klik.. :)

so nak pilih background stripe atau abstract memang nak pengsan la.. hahaha.. susah giler bhai.. ader pon cp tak bekenan sangat la.. so, dari petang tadi cp buat.. cari dah puas meraba cik google pun masih tak ade yg bekenan sampai la akhirnya jumpa satu..
sekarang dah siap, tapi cp rasa belum puas hati lagi..
sebab tuh cp nak mintak pendapat korang..:)

korang terjah

then korang cakap jer kat entri nih, apa yg korang rasa tak ngam kat blog tuh.. cp cuba betulkan.. :) oke? tolong cp ek?? plizz... :D

nota cumils: hati tak sihat hari nih.. :')




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

20 CP's Bestfriend(s):

KiMiE said...

Sangat comel..nak 1 leh huhuhu!!!! ^__^

NHY said...

cantikk.. maybe header kot boleh improve lg..

Nisa Sayakinie said...

cantik , NS suka larh ^^

MerLe said...

dia nk simple kan.. bg saya dh ok.. cmne nak wat kotak kat tajuk entri? tringin nak edit blog tapi tak reti..hehe

faridah nazurah said...

ok,, sangat2 comel blog tu... jeles~ nak jugak mcm tu.. header dia cantik..

SyUhAdA said...

erm..rsanya dah ok..

Kancil 8349 said...

dah ok tu...

Ieka theLuvika said...

polkadot2!! ieka suke polkadot! :))
ala blog CP ni comey je semedang tau :) jeles ai..

Abg Stalker said...

ehem2..knp hati x sihat? :) mkn la ubat hati CP.kih3

cun la tu..pndai edit! ;)

myezatul aQma said...

dah okey tu..
kan dia nak yg simple..
memang mengikut syarat tuh..^__^

c genk bah ne said...

ok sudah tu..simple ja

fiQ'Ra said...

pandainya cp design :) cuma backgrond dia nmpak hijau sgt.. hehe,

c genk bah ne said...

doodle sdh siap..dua ja aku buat,tp nada bdn..kepala sja

khairul akmal bin azman said...

cp mmg berbakat kan2..

untung bdk tue cp design kan..

Miss Nadya said...

cantik...CP ajar kan buat bcakground di tajuk blog tu x??hurm..cm ne nak ckp ea??huhu

asy faro said...

salam kenal dari saye, Asy Faro.

nak ajak kamu usha blog saye bila free.
sebagai blogger baru berumur 3bulan, nak tau jugak kritikan dan pendapat kamu dengan penulisan saya.
be my follower is an extra bonus for me(if and only if you find my blog interesting).

=D

Cik Purple Pinkypuff said...

@MerLe: nanti cp tutorial k? :)hehe..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abg Stalker: tak tahu la abg.. mungkin hati nih tgh rindu kot..hihi..:) ce abg gitau cp, ape nama ubat hati tu.. esok jugak cp gi farmasi! hahaha..:P

Cik Purple Pinkypuff said...

thanks all sudi beri pendapat! SEMUA pendapat AMAT DIHARGAI! xiexie! :)

Nisa Greennnpanda said...

wah!!! ijaunye blog tue!! lbh ijau dr blog sy~!! hehe.. ok gak tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...