Freebies Doodle Muslimah yang tak Comel


Photobucket

hahahahaha.. tajuk tuh memang merendah diri sangat la nih kononnya.. hahaha
takde la, cp dah lama sangat tak buat doodle.. jadi bila buat balek.. huduh bebeno ghopenyer.. hahahaha

jadi cp niat nak kasi je la kat kome yang bekenan.. dengan syarat.. hehehehe

korang mesti jadi FOLLOWER blog nih dan korang tolong la kelik2 incep NUFFNANG cp tuh yer..:) tu jer..:)


http://3.bp.blogspot.com/-OwAnZJb3lro/TpFgCZ8-QTI/AAAAAAAAA4I/8B8tSCq-jCs/s320/dodelbiru.png

http://3.bp.blogspot.com/-JaooFsjBZr4/TpFgC6OPcrI/AAAAAAAAA4M/9PmbXynMzU8/s320/dodelgrey.png

http://2.bp.blogspot.com/-zjJyED2mieo/TpFgDEEyt1I/AAAAAAAAA4Q/e9szwTjdook/s320/dodelhijau.png

http://3.bp.blogspot.com/-BwzJBrkurZ4/TpFgDittBbI/AAAAAAAAA4U/kk3DfAtUUoA/s320/dodeloren.png

http://3.bp.blogspot.com/-05jnuwBRgTU/TpFgECuBv5I/AAAAAAAAA4Y/PkW-m7QqP24/s320/dodelpink.png

http://4.bp.blogspot.com/-Hx62POMaBe8/TpFgEVdlAnI/AAAAAAAAA4c/WRFksmXamV0/s320/dodelpurple.png

kalau nak simpan dalam lappy, korang KLIK gambar pastu tekan right click kemudian tekan SAVE IMAGE AS.. 

tu jer ar.. :) hoye, kalau dah ambek jangan lupa tinggalkan komen korang taw!:) cp tak suka korang jadik PENCURI..hehehe :)

nota cumil: huduh kan??/ hehehehe.. cp tak hebak la nak buat doodle macam korang.. :)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

17 CP's Bestfriend(s):

Nisa Sayakinie said...

doodle cik cp comei lah :D

Miss Nadya said...

cantiknyer..nak warna pink tu taw..cop..nak amik sumer..huhu..tamak haloba..:)

new entry ::

1. Blog Pilihan Hari Ini ツ
2. Nad Poyo Binti Poyos ツ

Nur Alieya said...

nak kalaer purple kkk...hanks cantik doode..

Nizam Ijam said...

wah..nak jgk...hehee

TiMbAHiJaU said...

wahhh!teruja! haha...comey lahh doodle kaler hijau tu.*giler hijau budak ni :P tp shrek sy tak minat.haha*

meh la 1 doodle.haha..bg sume la, eh eh blogger yg laen pon nak jugak.hihi :D

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

da lama ca xwat doodle..kering otak..haha.. :P

btw, comey doodle cp..hik3..

Zul Fattah said...

Ok la tu.. nice ape?

Cik Purple Pinkypuff said...

@Nisa Sayakinie: mana ade.. biasa je la..hihi.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: tak kisah..ambek je..:) hehehe..

Cik Purple Pinkypuff said...

@Nur Alieya: welkem.. sila2.. jgn malu2..ambek jer..hihi

Cik Purple Pinkypuff said...

@Nizam Ijam: bro, ambek jer.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@TiMbAHiJaU: hehehe.. sila2.. :) ambek jer.. shrek tak minat?? hahaha.. kalau hulk amacam? tu pun hijau jugak kan?:P

Cik Purple Pinkypuff said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥: ca pndai buat doodle? nak satu bole? hehehe..:P

Cik Purple Pinkypuff said...

@Zul Fattah: yeke bro?? ker ko jaga hati aku je nih?>.> hahaha.. :P thanks2..>,<

Tentang Kita said...

comel jer doodle tu

Cik Purple Pinkypuff said...

@Tentang Kita: thanks.. :)

marina musa said...

akk cp marina ambil satu taw terima kasih ,,comel2 lahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...