Edit Blog Percuma Untuk Anda yang Bertuah!

Photobucket

okeh, tetiba rajin lak.. :D sebenarnya sesaja nak buang boring yang melanda jiwa ku ini..

okeh, penyertaan hanya dibuka kepada blogger WANITA sahaja.. sebab cp tak pandai edit blog budak lelaki punye.. hahaha.. tapi kena ikut cara-cara dibawah la yer..

caranya menyertai:

sila berikan URL blog korang di ruang komen entri ini SAHAJA

Siapa yang akan bertuah?

Saya akan pilih sendiri blog yang betul betul memerlukan khidmat edit mengedit nih.. 
NO RANDOM oke..
i'll choose by myself.. :)

HANYA SEORANG SAHAJA YANG AKAN DIPILIH

kriteria:
  • blog baru dan masih belum ada sebarang pengubahsuaian
  • tidak kemas atau tidak tersusun, widget bersepah2.. hahaha.. ayat jahat..:P
  • terlalu berat loading..
  • tak banyak songeh.. lagi jaat punya ayat..:P
  • mampu terima pendapat cp
  • boleh beri komitmen yg baik
Penyertaan HANYA DIBUKA SEHINGGA JAM 4 petang! :)

sekiranya tiada penyertaan yang memiliki kriteria di atas, cp akan gantikan dengan freebies HEADER atau BANNER. so cp akan pilih blog yang tiada header ataupun banner, then i will give he or she la.. hehehehe


Edit Blog tidak termasuk:

  • cursor
  • blockquote
  • facebook button
  • shoutbox




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

36 CP's Bestfriend(s):

MAYA_mustwany said...

http://mustwaniekl.blogspot.com

he2.

aisya zaida said...

http://aisyazaida.blogspot.com/

Miss Nadya said...

hehe..nasib ad tak da blog baru lagi..:)

new entry :: Blog Kita Hak Kita ツ

Cik Sara said...

Awesome.. Rajinnya CP nak edit-edit blog.. Ate komen sket blog hamba yang tak seberapa tu.. ngee..Agak2x bleh diedit percuma tak?? heee..

c genk bah ne said...

pergh!!rajin tu hehehe..
bah baca entri ini

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/tak-cukup-ngan-anakbapa-pun-korang-nak.html

Cik Sara said...

http://cintakuntumansyurga.blogspot.com/

QURRATU AIN said...

try :)

http://qurratuainnstory.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

Hehe, eza nak try nasib jugak la.. Blog Eza memang banyak kekurangan lagi, takder banner,huk3..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Tentang Kita said...

http://azumylini.blogspot.com/

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

sis tak layak lah nie..wuwuu~

kAmi dAn mEreKa said...

hehe. betul ke ni?

http://kamidanutm.blogspot.com

kalau dapat, best jugak. ;)

anamizu said...

wahh bagusla cp nak buatkan free..hehe





luv,
cik ana.

salwaismail said...

nak header! hehehe :D
http://salwaismail.blogspot.com

syieda R said...

saya mahu ! weeee.

http://dadashedada.blogspot.com/ ;)

Munna said...

tolong edit blog munna boleh x? sedih btul tgk blog kwn2 lain cntik2 blka tp nak edit blog sndri slalu je prob...xtau lah knp
skg blog togel je..

http://gadiskutersayang.blogspot.com

shidasyakirin said...

http://shidasyakirin.blogspot.com

agak2 layak tak?

farmys said...

wah murahnya hati dan rajin..

Dreamy_Gurl said...

http://wwwcintalavender.blogspot.com/

Fiey AzwaNi said...

bole dkira layak kan ? hak3.
:)

http://fieyazwaniterritory.blogspot.com/

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk,sempat lg!

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com

SyUhAdA said...

nak..

http://syu90contest.blogspot.com/

asiah_najihah said...

alaaaa..xsempat nak join..

Mira Adzlia said...

0pss...tlmbt sudah...hihi..

TiMbAHiJaU said...

Q nak join, tp tgk jam skrg dah 4:30 ptg.haha..lmbt Q bukak blog :P grrrrr...

p/s: nak minx pendapat pasal blog Q bole?
http://timbahijau.blogspot.com

"si gadis berkata-kata" said...

http://husnazulkepli.blogspot.com/

selamat berkenalan,,, i join your competition,,, tq (^_^)

khairul akmal bin azman said...

blog ok x?
susanan widget sume?

Mashitah said...

Wah wah wah cik pepell .. Kemain lagi ye. Saya x nak pun . Saje nak bagi chancekat diorang . hehee:) blog cik pepel comel tau !

Cik Purple Pinkypuff said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: sis, jgn sesedih la.. hihi.. kang cp ikut sedih .. T_T

Cik Purple Pinkypuff said...

@Cik Sara: oke.. nti cp jenguk k.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: hehehehe..skali skala.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: hihihihi.. takpe nad.. blog nad dah cntek kan.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@anamizu: hehehehe.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Munna: insyaAllah.. kena nilai dulu.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@asiah_najihah: sokey.. nti cp terjah blog awak k..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@TiMbAHiJaU: oke2, nti cp dtg sana k.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@khairul akmal bin azman: blog kay erk? oke jek.. sume tersusun kemas.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...