Cabutan Semula Pemenang Saguhati Simple Lucky Draw by Cik Purple


Photobucket

Oke, macam yg cp pernah cakap sebelum nih, kalau pemenang sebelum nih takde kasi detail sehingga ahad iaitu kemarin, jadi cp akan buat cabutan semula..
tak hingat? KLIK SINI
sebelum tuh terima kasih kepada kelima lima pemenang pertama.. semua dah kasi alamat lengkap kat cp.. :)
so cabutan semula yg cp buat nih untuk hadiah saguhati iaitu Promosi Banner Blog Selama Sebulan.. sehingga hari nih kedua dua blog yang menang takde kasi respon kat cp.. so untuk berlaku adil dan tepati janji cp kat peserta peserta lain, kita buat cabutan lagi oke? :)

so setelah menggunakan khidmat random.org sekali lagi.. akhirnya kita temui 2 lagi pemenang saguhati yg baru.. :)

iaitu







http://pinkyzladies.blogspot.com/2011/09/simple-lucky-draw-by-cik-purple.html

harap pemenang kali nih kasi respon  yg cepat lah yer.. :) korang hantar URL BANNER + URL BLOG korang kat Fesbuk cp la senang ataupun tekan je icon FB kat sebelah nih yer.. :)<<

Sebenarnya ikutkan hati, taknak cabut lagi.. kesian kat pemenang sebelum nih, kot doirang bz ker kan.. tak sempat nak online.. tp masalahnya kesian jugak kat peserta lain.. nama pun cabutan betuah kan.. kalau kat kedai perabot, cabutan bertuah mana bole pospon2 pemenang...hihihihi.. :P harap semua berpuas hati yer.. jangan marah yer.. :D

Sebarang Pertanyaan Sila kontek cp kat Facebook.. :)

nota cumils: rabu nih baru pos sume hadiah.. harap bersabar yer.. :) 
nota cumil sesangat: lupa, korang pun cp kasi 3 hari gak.. last submit detail hari rabu... kalau takde, khamis buat cabutan baru lagi.. hehehehe..



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

Miss Nadya said...

tahniah buat mereka..:)

fiQ'Ra said...

hehe.. kalo tak de jugak cmne? meh kasi kat mas :P

c genk bah ne said...

sa punya detail mo jg ka?? :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@fiQ'Ra: hahaha.. kalau takde jugak kita buat random lagi..hihihi..:D insyaAllah..

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: hahahaha.. ndak payah la bha.. :P

Pinkyz Ladies said...

dah kasi detail..

Thanks cik purple

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...