Blog Review | Salwa Ismail Si Gadis Comel

Photobucket

salam hujung minggu semua.. :) hari ni cp nak review satu blog yang memang gempak giler di abad ini.. aiseh.. hihi.. honestly, cp tak pandai sangat nak review orang, rasa diri tak layak.. #_#

mungkin ramai yang dah kenal dengan blogger nih kan? SALWA ISMAIL :)



apa yang menarik ngan blog salwa ismail nih ialah, ini di antara blog yg sangat simple yang cp pernah jumpa.. memang ada lagi blog yang simple macam nih, tapi kalau tengok kepada perincian entri sebenarnya sememangnya simple tapi menarik.. :)
korang tak percaya? TERJAH SINI.. itu antara entri yang cp tertarik.. sebenarnya masih banyak lagi yang kita boleh dapat dari blog si comel SALWA ISMAIL nih.. :)



by the way, sekarang salwa tengah buat SEGMEN TAMBAH TRAFIK BLOG taw! jadi kepada korang yang rasa blog korang suram, takde follower, takde reader, join lah segmen nih.. cp gerenti trafik blog korang akan meningkat.. mungkin tidak la meningkat dengan drastiknya, tp cukup la untuk korang lihat perkembangan blog korang... :)
lagipun salwa nih boleh dikatakan blogger berpengalaman sebab since 2010 lg beliau kendalikan blog tuh.. 

sebenarnya segmen macam nih memang bagus sangat, kiranya saling membantu antara satu sama lain.. yela, dalam dunia blogger nih, kita kan SATU KOMUNITI.. 

cp dah join awal awal.. jadi yg pertama lagi youuu..>,<
KLIK SINI laju laju untuk join .. :) segmen nih sampai RABU jer.. so cepat cepat klik okeh! :Dah laaa sangat mudah segmen nih, tak perlu tag siapa siapa, cuma buat entri simple jer.. betol.. cp tak tipu.. :) dan paling best lagi, referral tertinggi leh dapat hadiah saguhati! :D

nota cumils: cun kan salwa? hihi.. nak tau status dier single ker couple, tanye sendiri la..! haha









❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

Miss Nadya said...

nad suker pergi masuk blog beliau taw sebab blog dyer kemas..:)

salwaismail said...

cun tu tipu! haha.
thanks cik purple :3

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: a'ah kan nad.. :) tu la.. simple dan kemas.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@salwaismail: eleee.. malu letew.. hihihi.. :D welcome dear..:D

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

angota bah ini hehehe.....sabah di mana ye? boleh lah ini kan...bagi2 follower gurau je :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rajinnya die..yui bile??heheh..gurau =)

Cik Purple Pinkypuff said...

@C` Ayob-Ilmu Asas Hidup: hahahaha.. anggota ar.. :D sini aku membakut lai.. bulih bha kalau ko.. bisa d atur bha itu.. hahahaha..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: insyaAllah.. nanti cp cuba review yg lain lg yer..hihi.. :D

NM02 said...

singgah follows sini

jom follow akak pulak

hehehe

maceh

IEQAH said...

yee mmg sukaa blog salwa sebab entri dia sume bestlaa.. tp blog cik purple ni pn mestilaa singgah kn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...