Freebies | Doodle Boy Bawak Belon.. ^_^



Photobucket

hye peeps! sihat? cp tak tau nak update ape hari nih.. :) 

okeh.. kemarin petang.. cp tengah boring boring, so cp buat doodle.. mula mula mau buat doodle girl free hair, tapi buleh buleh tegap pulak doodle dia,, nah apa lagi.. cp pigi tukar muka dia jadi boy.. tapi part rambut yg cp mengambil masa yg panjang.. nasib baek ndak jadi doodle mak nyah.. oppsss.. 
tesasul pulak nyah.. bawak bsabar ko nyah.. jangan nak mengamuk kat aku pulak.. aku sebut kau sikit jer nyah.. haha

oke, berhenti mengarut.. 

korang boleh tengok la perbezaan doodle doodle cp sebelum nih.. :) tapi jangan gelak, lu gelak lu mati wa pun gelak..hahahhaa


ini yang petama cp buat.. dah lama dah ni tapi malu nak tengokkan kat korang.. hahaha.. doodle nyah bhaaaii bekepit kepit jer kaki die.. hahaha

pastu gua try lelaki macho pulak.. tegap memang tegap.. tapi kaki dia agak cacat la pulak kan.. hahahaha.. burok bebeno ghopenyer.. 
haaa yg dua bijik kat atas nih.. kome jangan nak memandai mandai ambek yg kat atas nih bukan freebies sebab dia tak bawak belon yer.. 

okeh.. kat bawah nih baru doodle boy yg kome boleh ambek.. :) now.. tutup mata sume.. tutup tutup..
okeh.. sebelum tuh nak gitau.. ada ballon dier yg transparent.. :)

nak ambek silakan.. tapi jangan lupa tinggalkan komen dan KLIK mana mana IKLAN NUFFNANG cp yang patot.. hehehehe

http://1.bp.blogspot.com/-2CeF2wv-zvU/TqUkG3INWeI/AAAAAAAABDw/2okkhcBMDGU/s400/%2523boyblue.png

http://3.bp.blogspot.com/-VJrHDmgcrM0/TqUkHsrfXjI/AAAAAAAABD4/KJiWzi-t3pU/s400/%2523boygreen.png

http://3.bp.blogspot.com/-WefBGbUZT0E/TqUkIYpWlHI/AAAAAAAABEA/NvC55G5Hfs4/s400/%2523boygrey.png

http://3.bp.blogspot.com/-nWl8S3hbDT0/TqUkJQDyJGI/AAAAAAAABEI/hUoaFArfAgg/s400/%2523boyorange.png

http://2.bp.blogspot.com/-qwKCNLiIBMI/TqUkLah048I/AAAAAAAABEU/YtyNCOCxIq0/s400/%2523boypurple.png

http://1.bp.blogspot.com/-xhJAJ3XXPds/TqUkMYCx-dI/AAAAAAAABEc/SSUlRcUDWao/s400/%2523boyred.png
 
http://2.bp.blogspot.com/-q2HOCtxVJRM/TqUkON45O6I/AAAAAAAABEo/_lpM1AAtDfI/s400/%2523boywhite.png



amacam? macho bha kan?? ensom lagi.. macam amirul hadi ka? hahaha.. perghhh.. pink paling suweet tapi takde kat atas.. tuh untuk simpanan cp jer.. :).. hehehe.. dah bekurun cp blaja buat doodle boy.. akhirnya.. berjaya gak.. :D hepi sangat! :) cp harap korang hargai usaha cp nih.. cp buat doodle takde tiru tiru punya.. sebab kalau cp tiru pun memang tak dapat nak meniru.. lain la kalau lukis pakai pensil.. ini memang 100% original kretiviti cp.. so walaupun huduh.. cp masih bangga la..hehehe..
silakan ambek.. sila la.. :) jangan malu malu.. kalau sudi backlink skali.. hahaha


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

8 CP's Bestfriend(s):

eyryn said...

wah ! doodle dari cp laa.. hehe..
ryn amek 1 taw :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel3!!

tk pandai wat..huhu..

사유리 하나 (SaYuRi) said...

wahhh sumpah ensem doodle2 cp ni... nak simpan satu boleh :)

Mish Apple said...

kacak!

fiQ'Ra said...

siyes!! cun2 semua.. pandai betul cp design :)

Cik Purple Pinkypuff said...

thanks korang.. ambek la..jangan memalu.. :)

BeloG MTT said...

Chomelnyaaaa..Teringin nak buat doodle muka sendiri tapi tak pandai.. Nanti jadi mcm contengan pulak..Haha :D

NURUL ◕‿◕ said...

ambik 1,tq (;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...