Amazing SIX Year Old Singer~



Photobucket

tak tahu nak hupdate hape..boring tahap gaban + otramen tiga tolak sepuluh.. then i godek godek youtube, untuk hilangkan keboringan yg melanda.. dari lagu Jar Of Hearts, ke Count on Me, ke jar of hearts versi maddi Jane ke video resipi aiskrim goreng hingga ke resipi egg tart, pusing balek dengar lagu if i die young, lastly jumpa lak video budak comel menyanyi.. sangat comel!



tapi yang lebih mengagumkan..

tolong tengok video kat bawah.. hebat! 



nama dia connie.. sejuk hati dengar sora dia kan.. kalau la ada anak macam nih.. :) #sambil berangan nak kawin cepat=_='

nota cumils: hari nih naluri keIBUan teserlah dan semangat bekobar kobar..+_+





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

cute la budak ni..heheh..naluri ibu?? wah..bgus2.

khatgrafik said...

Salam,
Nice kan..:) Boring2 pun upadte jgk blog T__T

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

comelnyeee!! pandai nyanyi lak tu.. =)

Abg Stalker said...

alahai...sayu plk hati :D

MerLe said...

yg connie rs cm penah tgk dlm tv..comel!

bobiedanbad said...

cute

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: haip...:D naluri keibuan tu wajib ade.. kan3.. :P

Cik Purple Pinkypuff said...

@khatgrafik: Waalaikumsalam..iya, kena hupdate even 1 entri sehari.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: hehehehe.. a'ah.. tu la.. dgr dia lagu u raise me up, buat cp nanges..T_T

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abg Stalker: wah sayu hati.. ade naluri keBAPAan nih.. :P

Cik Purple Pinkypuff said...

@MerLe: a'ah.. memang2.. tak silap dia one of britain talent ke hape tu nama show tuh.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@bobiedanbad: cute? like me? hahaha.. :P oke2, juz kiddin'..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...