Nak tanya sikit.. Blog Saya Semak Ek?

Photobucket
hai korang.. (nada sedih nih..)

cp tak tau macam mana nak susun blog nih~~ ggwwwwwrrrr~~
 blog cp nih semak tak?? tolong la kasi pendapat.. cp pening la tengok blog cp mcm nih.. =_='

tak kesah korang nak kata pe.. kalau boleh, kasi pendapat nak susun mcm mana eh..

plizzzzz~~~

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

24 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

semak??

tidaklah dear..

comela aje yui tgk ni..

aish..

ok saja bah..

cikshaツ said...

cp, nampak semak sbb kombinasi color yg kurang sesuai...lepas tu banyak sangat animasi (yg kelip2 tuh). tu yg nampak semak.overall orait jek.

Kancil 8349 said...

ndak dapat komen...ada orang kata semak ke nie

Lyssa Faizureen said...

hehehe . ciket pun tak semak dear !Comel lagii , ader lahh . hehe ~

Mish Apple said...

bagi pendapat saye la . . iklan free, icon fb pipink yg float tu and daisypath tu tak perlu . .bloglist pulak terlampau byk . . cukup la satu . . iklan pulak, kne bgi kemas sket . bgi center ke ape ke . tu je . . :) len cantek . background pon tak smak . .

#blogkitemasalahgelap

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: betul bha yui? tp napa cp rasa cam semak jak nih.. :(

Cik Purple Pinkypuff said...

@cikshaツ: hahaha.. oren ngan pink.. mmg tak bole d satukan kan..:p

Cik Purple Pinkypuff said...

@Kancil 8349: indak cigu, saya yg rasa semak bha.. mcm pening kpala sy tingu..

Cik Purple Pinkypuff said...

@Lyssa Faizureen: betol ke nih dear? :) thanks.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Mish Apple: bloglist tuh mmg hajat nak buang satu.. so kena campur je la kot kan? hehehe.. fb float tuh cp cuba kecikkan la kot..:) iklan freee ermm hihhi.. rse sedih nak buang.. :)

MAYA_mustwany said...

bagi mas,ok jew.just iklan berbayar atas tuh agak fening sikit.tak pun letak bawah ke?kalau nyorok kn,cian plak da dbyr kn.hu3.yg icon fb,twitt,blog xde masalah sangat as long tak kacau bacaan.coz de icon yang sampai tutup words.susah n ilang mood nak baca.

eh~trkomen banyak..blog mas pun dok serabut gak..kih3

saya cello191 said...

xde semak pon...okay ja~~

Zul Fattah said...

erm.. aku tak reti r nk komen blog org ni.. asalakan blog ko ringan dan mudah loading sudah cukup.. content tu yg penting

Mya said...

pendapat saya, blog ni oke aje. comel. simple. mungkin kombinasi background polkadot kecik2 dgn kaler dan keseluruhan gadget kat blog ni yang buatkan awak rasa dia macam semak kot. mungkin mainan mata. tp saya rasa oke aje:)

Fatin Farhana Binti Ramli said...

tak la .. nampak kemas je .. cute ..

siti nurhafizsa.. said...

@Fatin Farhana Binti Ramli
oklah nie tak nampak semak pon..lagipon ade border kat lua tu nampak kemas :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@MAYA_mustwany: thanks sudi komen.. :) hehehe.. halamak.. iklan tuh eh yg semak? :P

Cik Purple Pinkypuff said...

@saya cello191: betol ke nih? :) hihi.. tp cp rse ade yg tak kena jer.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Zul Fattah: so blog gua ringan ke tak bro?? tu pun buat aku penig gak.. nak widget tp dah lupa ygkat mna aku letak widget2 yg tak beguna nih.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Mya: mungkin jugak kot.. thanks sudi komen mya.. :) u r da best! :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Fatin Farhana Binti Ramli: tol ke nih dek? :) syukur la law camtuh..hihi

Cik Purple Pinkypuff said...

@siti nurhafizsa..: hehehehe ye ke nih? senang la hati cp sket.. :D thanks sebab sudi komen.. :D

farmys said...

nampak mcm kanak-kanak sikit..

tapi ok jer..

misshannajr said...

bg sya sdh cukup kemas dan teratur compare to mine..entah la mau buat mcmana lg hahaha..mau jgk buat yg cumil2 mcm kamu ni tp mcm x sesuai la pulak dgn umur sya yg tua ni :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...