Blog Review | Jejak Kaki Ayesha


Photobucket
klik header beliau..:]

1st time tengok muka ayesha, teringat plak kat ustazah Julia kat sekolah cp dulu.. cute macam nih jugak orangnya.. :)

okeh.. keseluruhan blog nih memang sangat kemas dan simple.. loading pun tiada lah berat betul kan..

header, memang cun! walaaa!

Oke, Ayesha nih pun blogger sabah jua bah... hehehe.. tak silap asal dari Beaufort Sabah.. Dekat seja nih sama tempat tinggal cp.. :)

fonts, memang sangat bagus.. senang dibaca, tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil.. 

cuma kekurangan di blog Ayesha nih tiada menyediakan kemudahan ShoutBox untuk blogger lain tinggalkan jejak.. dan jugak tak menggunakan pop-up window untuk komen entri.. :)

yang lain, memang terbaik la.. :)

so korang terjah dan follow la blog nih yer! :) 





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

emy|farid said...

ok bah...... hihi

Abg Stalker said...

blog awek comel tu..kne lawat :P

Zul Fattah said...

wah bagus r.. review blog member.. hehe.. jom terjah

Damia Ayesha said...

terima kasih ;P

fiQ'Ra said...

mas dah terjah.. kemas blog beliau..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui punye bila ??heheh..

comel aje headernya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...