Freebies | ShoutBox Icon (Korean Icon)




Photobucket

okeh, kali nih cp nak kasik korang icon shoutbox versi korean icon.. :)
mesti korang penah tengok shoutbox yg tersembunyi tuh kan? haa.. korang boleh tukarkan icon dia..:)

tapi icon yg cp buat nih retis yg cp minat je la.. hahaha..:P


http://1.bp.blogspot.com/-o1jzj4IIV8U/Tp5PnOUcn0I/AAAAAAAAA_8/ieXX1a62LAM/s1600/%25231banner.png


http://4.bp.blogspot.com/-3yHv3CpW4lw/Tp5PnsPt-VI/AAAAAAAABAE/9-_1B8NfSVk/s1600/lee-min-ho-aktor-korea.png

http://2.bp.blogspot.com/-XLP5AH_WFIc/Tp5PomLZjXI/AAAAAAAABAM/llgSSovb7dY/s1600/n1659040163_30099105_7032.png

http://3.bp.blogspot.com/-JtKr7YSFcTE/Tp5PpZajNuI/AAAAAAAABAU/piT1CApEYyE/s1600/Nichkhun-2PM.png

http://1.bp.blogspot.com/-myPuN-PQqGY/Tp5PqC-uunI/AAAAAAAABAc/0A3sCmchesc/s1600/sunnyicon.png

http://2.bp.blogspot.com/--6eZvg1HDV0/Tp5Pq1Tv9CI/AAAAAAAABAk/YJePYl1F8Q0/s1600/taeyangicon.png



okeh.. tutorial nak pasang icon nih korang boleh rujuk DISINI

Hehehehe.. sebelum ambil korang kena tolong CP dulu.. KLIK SINI.. harap korang boleh tolong yer..
pastu tinggalkan la komen.. jangan mencurik..:) cp tak kesah nak ambil semua skali pun takpe, yg penting korang tolong cp oke? :) THANKS!

coming soon >> Hello Kitty icon! tunggguuuu oke! :)

nota cumil: kalau korang nak request retis kegemaran korang pun boleh.. tinggalkan jer komen.. nanti cp buatkan..:)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

8 CP's Bestfriend(s):

qaseh johanna said...

wah peminat artis Korea ye kamu ni..comel2 tapi bila usia seperti akak ni minat artis Korea. rasa kelainan le pulak..hehe


**dear..gelatin tu awak just campurkan gelatin+air suam. then kacau sampai smooth. lepas tu pour je dalam cream yang dah diputar..senangkan..?

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..rajin dia..

Cik Purple Pinkypuff said...

@qaseh johanna: gelatin? sy penah tnye sal gelatin ker kak? hehehehe.. tak ingat laa~~ :D btw thanks 4 d infomation! :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss YUI: hehehe.. rajin ade mkne tuuu~~ :P

DiyanaWr said...

wahh ,comelnya retis korea:) hihi
nk request retis kegemaran ley?
nk jiyeon T-ara boley boley?hihi, kasi gmbr lawa yg lawa punya :D kalau boleh nk besar, smpai nmpk kaki dia. hihi. tq :)

Scha sooyoung said...

boleh tolong buatkan icon sooyoung snsd x?

Lia Abdillah said...

boleh dak kalau lia nak request artis kpop .. umm nak yang namanya Yoon Doo Joon boleh? tolonbg buatkn ek? maseh .. :)

Nadia Nabilah said...

Boleyh buat yang baekhyun EXo-K tak ? trimass

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...