BEN ASHAARI TANYA PENDAPAT AKU


Photobucket

klik banner

cp tak pernah lagi tertipu selama cp shopping kat internet nih.. Alhamdulillah.. 
cuma kalau baca tentang penipuan yg berlaku memang banyak la..
ada yang sampai bermaki hamun lagi.. 
sebenarnya kita sendiri la yang kena pastikan, kalau kita rasa orang tuh mencurigakan, jangan la layan.. 
sekarang pun email yg menipu pun dah makin banyak kan.. ada yang kata kita menang seratus ribu dolar la.. macam macam.. tapi kita jangan la nak percaya sangat..

kalau pasal penipuan rupa dan asal usul, memang banyak la kan.. ada yang kata belum kawin, tapi sebenarnya anak dah tiga.. hahaha..






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..btol2!!

byk penipuan..kt kena berjaga..

eyqa amin said...

asSalam, singgah dr segmen yg sama
follow u oredy dear :)

fiQ'Ra said...

bgus kan abg ben buat segmen cmtu..

cp, mas nk tanya cmne nk letak ruang iklan kat atas tu? leh ajar kan tak? hehee

BeloG MTT said...

Kalau nak shopping online ni kena make sure pernah ada orang yang dah beli dan akui barangnya sampai :)

Putri said...

dari segmen BA.. hehe..meh singgah sini

hafizulhakim said...

singgah sini melawat rakan2 alam maya :) happy blogging!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...