Yeay! CP nak melancong lagi tahun nih! :) | entri mengada-ngada.. hahaha


Photobucket
hehehehe.. mode on : happy

korang sihat tak? harap harap sihat walafiat ya.. kalau ndak sihat, pigi la hospital..

oke, sebenarnya 2-3 minggu nih cp memang sudah merancang mau pergi bercuti.. #takdelah bercuti sgt..http://matcuoi.com

tahun nih memang cp tak ada pergi mana mana sebab tahun lalu dah melancong kat KL tu.. sebulan lebih tinggal kat putrajaya sampaikan hafal jalan dari presint 14 ke Alamanda siap boleh drive kete ahkak lagi.. yahuu.. !! #padahal takde la drive jauh mana pon..=..='
  http://matcuoi.com

now tiba lagi hujung tahun yg dinantikan.. tahun nih parents memang ada plan nak pergi ke KL jugak sebab tahun lalu parents tak join.. cp ngan ahkak ahkak cp jer pergi.. naseb sempat jejak kaki ke genting ngan nogori sembilan..

nak flashback jap..



KLCC tuuu~~http://matcuoi.com #sebut macam orang jakun..

okeh.. tapi cerita dengan parents untuk bercuti tahun nih tuh cuma plan.. tak tahu konfem ke lg tidak.. yg cp nak gembar gemburkan nih dan  dah betul betul konfem nih ialah percutian peribadi cp.. hanya cp sorang ..#bajet duet banyak, padahal mintak sponsor mak bapak jugak.. haktuih~~

haaa.. oleh sebab peribadi sangat.. percutian cp kali nih cuma ke Pulau Labuan.. #yer labuan jer.. bajet kecik jer =..= hehehe.. # intro tadi macam nak bercuti ke Bali jer.. orang pergi Bali pun tak eksaitet macam haku nih.. haktuih tuih tuih~~



 labuan pun labuan la.. janji bercuti.. kan? haaa ko hade? 
sebenarnya takde la percutian sgt.. tapi dah dekat setahun kot cp tak jenjalan kat labuan.. kat sana pun ramai family kan.. senang la kalau nak jenjalan sendiri jer.. :)

jadi berita baik la jugak buat mereka yg dah join 2nd Giveaway CP tuh sebab cp balek bawak ole ole dari labuan.. yahuuu~~
suke tak? hehehehe.. tapi bukan cekelat keh.. bukan..

mungkin lebih ke arah souvenir la kot.. =) macam keychain, FM.. korang kan suke mende mende camtuh.. :) sebab tuh kali nih cp excited sangat nak pi labuan.. tahun tahun sebelum nih cp gi labuan cari cekelat jer.. #pasal tuh hang gemuk kan cp?hahahaha.. tapi tahun nih nak carikan hadiah tuk korang pulak.. kononnya pelancong la jugak kan.. hehehttp://matcuoi.com
jadi kemungkinan besar hadiah bertambah untuk GA tuh bertambah.. insyaAllah.. pemenang jugak bertambah.. hadiah setakat nih pon dah banyak kan.. ^_^ tapi  nak kasi gempak lagi! :D belum join, sila la join KLIK SINI laju laju oke.. :)

cp akan setat melancong kat labuan 7 november depan dan kembali ke tanah air pada 12 november.. #ayat bajet gi luar negara jap.. haa cp balek sehari sebelum besday cp.. hehe #tak tanye pon.. nak hadiah lettew..=..=

harap harap semuanya berjalan lancar dan takde aral melintang yer kawan kawan.. Amin.. :)

nota cumil: yg hadiah lucky draw hari tue, 3 org lagi tak kasi respon kat cp samada hadiah dah sampai ke belum.. dah masuk 2 minggu cp hantar hadiah tuh.. risau la.. tolong respon kat cp eh..
http://matcuoi.com












❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

Cute Design Watermark said...

wah!!bestnyer g labuan... ^_^ apa yg kau beli disana bah... ehehe...^_^

Zul Fattah said...

ooo... sombong eh? x ajak aku pun... tunggu la.. nanti aku g jalan2 aku post pasal aku pulak..

--jelous--

Cik Purple Pinkypuff said...

@Cute Design Watermark: errr.. bukan mcm tuh kalau nak tanya.. =) mcm nih.. "apa bah yg ko mo beli disana?".. haa macam tuh.. ehehehe..

Cik Purple Pinkypuff said...

@Zul Fattah: laaa.. ko tak bagitau pun ko nak join skali.. hahaha.. oke set, 7hb depan ko gi labuan la.. hahaha

tiefazatie said...

wah..rindu labuan!huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...