^_^ TAHNIAH SAYANG!!


Photobucket

hehehehehe.. actually mau cerita pasal my bucuk bucuk bha hari nih tapi oleh sebab berlakunya hal hal yg tak dapat dielakkan dan MUNCUL MENDADAK.. tepaksa simpan dulu entri nih..
malam semalam, cp sepatutnya gi dating ngan incik A nih.. :)
tapi dia ada game, so tepaksa la tengok game dia jak dengan muka sedih...



mula mula takda la semangat betul mau tengok.. sebab frust kan tak dapat pi dating.. tapi last last minit ke berapa entah.. ke 42 kot? tak silap la.. my lullaby skor sebijik gol.. !!! tak menjerit histeria i di buatnya..
hahahaha.. 
TAHNIAH shayang!:D

wohoooo~~ best sgt tengok muka dia hepi! :D
 tangan macam tuh memang trademark my bucuk oke.. hehhee


hehehehe.. nih tuah 'rambut baru' la nih.. dia nak sangat potong rambut, tapi cp tak nak sebab cp suka tengok dia rambut ala ala japanese.. hehehe.. tengok dia potong rambut, muka macam takiya genji pon dah tak ada..hahaha

tapi rupanya dia nak 'score gol' tu yang beria-ia mau potong rambut.. sayang sayang.. hehhee..:) tapi ndak kisah la, apa stail rambut pun, AMIRUL HADI ZAINAL tetap di hati.. :)


TAHNIAH cp ucapkan skali lagi.. !  u are the best sayang! :D

nota tengah malam: hikhikhik.. dah lama tak buat entri perasan kan? :D



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

nayli m0m0 said...

lahh , hensem giler BF CP ken ? maty2 ingt sape tadi , hehe (;

Kancil 8349 said...

peminat setia rupanya...

Sufinah Yussof (SY) said...

biar betik Amirul Hadi Zainal bf cik purple??? wah~ ^^
SY suke tengok rambut die. dulu SY ingat die pemain import dari jepon tau. hehe~

c genk bah ne said...

kesian merajuk ^^ :P


MENARIK HARI INI
1 JUTA POUND DARI MICROSOFT UNTUK GENK..DENGKI TAK??

Hendak belajar Nombor dalam Bahasa Bisaya,terjah entri ini
NOMBOR DALAM BAHASA BISAYA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...