Winter Sonata Anime Version? WOW!

Photobucket

Kalau sebut WINTER SONATA, siapa yang tak kenal kan? drama korea yang meletup-letup kat Malaysia sekitar beberapa tahun dulu. Masa tuh tak silap cp masih dalam lingkungan 12-13tahun kot.. hehehe.. dah tua ropenye haku nih..=_='

malam tadi, lepas layan drama NADA CINTA kat saluran 104, gatal lak tangan nih nak tekan info channel.. bila tekan sampai ke channel 715 (animax) nampak la pulak WINTER SONATA akan ditayangkan pada pukul 7.30pm.. so dalam kepala hotak cp nih, nak flashback balek la, memori WINTER SONATA nih.. sekali tengok, laaaaa.. kartun rupanya.. ngatkan drama betol tadi..

masa tuh, cp memang tekejut jugak sebenarnya.. apa yg buat cp tekejut, kartun tuh sebiji muka c junsang...




hebat.. cp memang kagum la orang yg lukis kartun nih.. pergghhh kalau gua, lukis doodle pun tak pass bhaaaiii~~

jalan cerita cp rasa sama je kot.. takde beza..



okeh.. gambar agak agak agak la bhai kurang sopan kat situ.. tapi gua tau korang suka kan? hahahaha.. :D
dah try google, jumpe yg nih jer yg serupa.. hihihihii.. x_x oke, saya tipu.. hahaha.. ini scene sebenar..


hebat la dorang  nih.. boleh lukis sebiji biji ikut semua scene yang ada dalam drama nih.. sebab setahu cp setelah puas bergoogle, anime nih wujud pada tahun 2009 iaitu 7 tahun selepas drama nih di tayangkan.. tujuh tahun tuh bhaaiii.. kalau lu kawen masa tuh, dah ada 6 orang anak lu bhai...
tapi, mengikut pendapat cp yang tak berapa nak hebat ni la kan, tengok kartun lagi feeling oooo.. sebab muka dia, inesen(innocent) memang nampak sangat.. buat kita kesian jer.. pastu comel lak tuh.. hihi tapi gua belum smpai tahap nangis lagi okeh.. belom.. =_=' 

so kalau korang nak menonton, anime WINTER SONATA nih di tayangkan pada isnin Hingga Jumaat pukul 730pm -830pm... cp kekadang hantu anime gak.. tapi tengok jugak la anime dier.. kalau setakat naruto gua tak layan la.. mana adventure kartun macam tuh.. gua layan crayon shinchan okeh! baru gempak! hahaha.. =_=' syok sendiri lak.. <<--

nota cumils: teringat lak iklan terbaru broadband U mobile.. lelaki tegap, muka otai , rambut ikal mayang.. tapi bole menangis tengok citer korea.. hahaha.. 
mengong jer aku tengok iklan tuh.. =_='






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

abg ske gle autumn in my heart, :)winter ni pun layan gk.tp skip2 la.ptg2 kua main takraw. :D

Nur Najwa said...

Abang dengan adik sukA tengok kat animax or youtube... =)
Saya tak sempat lagi =P

Cik Purple Pinkypuff said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker): yg tuh jgn citer la.. cp memang emo tgk autumn tuh.. hahahaha.. trasa diri ini mcm eun suh la pulak..kekekeke.. :D tp citer tuh mmg hebat kan bang? :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Nur Najwa: hehehe.. cp pon dah kurang layan anime nih.. sebab mak cp salu marah bila cp ketawa guling2 tgk anime.. =_='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...