Segmen : Saya , blog dan pembaca




Photobucket


klik banner utk join

wooo hari nih abg ben buat segmen lagi.. :) 
okeh, dari pemahaman saya la kan.. ketiga-tiga nih saling berkait.. :) 
aku sesaje buat gmbr rajah supaya senang aku nak terangkan.. haha. bole tak gambar nih mewakili gua?:P

Oke, kita mulakan dengan SAYA.. saya yang wujudkan BLOG.. :) 1 kaitan kan?
pastu bila wujud BLOG, mula ada PEMBACA.. kan?
jadi ketiga tiga nih saling berkait.. 

BLOG pulak wujud sebab SAYA.. sama macam kat atas.. itu hubungan saya dengan blog..
Bila ada BLOG, secara automatik SAYA akan berinteraksi dengan PEMBACA kan?
PEMBACA tuh pulak wujud, dari BLOG la..

oke, sekian.. tu je la.. hahaha.. aku pun tak pasti apa yg aku nak terangkan.. 
yang aku pasti, BLOG wujud sebab SAYA dan PEMBACA pulak wujud sebab BLOG. Macam mana kita nak tau pembaca tuh wujud? dari Traffic Widget la kan.. :)
hehehe..#jawapan ni merupakan jawapan org yg tak skola kat U.. :P

okeh.. nih la yg melambangkan blog sy..:)

jom join ramai ramai.. abang ben dah jarang jarang buat segmen.. so hari nih dia buat segmen, rugi korang tak join.. :D





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

14 CP's Bestfriend(s):

aRa ❤ aFiq™ said...

Singgah dr segmen sama :)

Jum singgah blog izara :)
http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Belog Sambal Belacan said...

salam kenal..berbls kunjungan d sini..dan polo kamooo skli..

Mrs.A~ said...

saya datang dari segmen sama.jemput ke blog saya dan follow juga ye?saya follow sini :)

RJ Beena said...

jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)

Jaa said...

salam cik purple.. singgah melawat dari segmen yg sama... no 51

Ms Ef Abas said...

siri berjalan sesi petang (sempena segment BA)...nanti singgah blog saya dan baca buku cerita, k.

ps: another pink blog, sweet :)

Lulu Caldina said...

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

Syieda_Joy™ said...

Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^

Syieda_Joy™ said...

Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^

keri ikhwan said...

salam ukhwah... dari segmen Abang Ben.. jemput singgah ke blog saya

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/

Susie said...

datang dari segmen sama BA...

http://susiyantisoleman.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

eza singgah sini..hehe...dari segmen yang sama :)

Oshin said...

sama-sama menyinggah :)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...