Edit Blog Percuma Diberikan Kepada . . .

Photobucket

Salam Perpaduan wahai sahabatku sekalian.. :)

oke, hari nih cp akan umumkan blog mana yang akan di edit oleh cp.. :) setelah mintak pendapat genkcorner, kita orang sebulat hati memilih sebuah blog yang memiliki kriteria yg cp mahukan.. rasanya kalau korang tengok pun, korang akan cakap macam nih..
"cp, ko memang pandai, aku stuju sangat la ko pilih blog tuh.. " hahahhaa.. oke, sila muntah bertubi tubi sekarang.. hahahaha.. :P
Siapakah yang BERTUAH???

?
/
/
/
/
/
Loading...
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
loading. . .
/
/
/
/
/
/
http://timbahijau.blogspot.com/

so kepada cik qaseh, sila hubungi cp di talian NUR  facebook atau email yer.. :)
dengan subject : edit blog

Facebook : www.facebook.com/seho.lurv3sweet
atau
email: eyza_ikeuchi333@yahoo.com

Pilih la mana mana yg awak bekenan dan mudah nak kontek.. :) 

nota cumil: kepada yang lain jangan berkecil hati okeh.. lain kali cp buat lagi..:)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

SyUhAdA said...

thniah pmenang~

Cik Rose Cute said...

Bestnya!!! hihihi bertuah blogger tue...Sis jeles tau...Nak gi terjah blog dia kenapa cp pilih dia hihihi

Tentang Kita said...

tahniah wat cik qaseh....

Eza Boom Boom :) said...

ok, tak pe..hehe.. tahniah buat yang terpilih^^

c genk bah ne said...

yeah!!nama genkcorner ada huhuhu..

tahniah ^^

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.SAFIQ RAHIM COUPLE YANA SAMSUDIN
2.AMBULANS JATUH DARI LANGIT!!!

ANDA BLOGGER BAIK??KLIK SINI

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..yui xlyk..

sob3..

Kancil 8349 said...

tahniah kepada pemenang...hehehehe

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Saya jeles!! HAhaha..

MAYA_mustwany said...

tahniah..tak sabar tengok makeover from cp nanti..(^_^)nn

TiMbAHiJaU said...

terima kasih atas ucapan tahniah tu :) terharu >.<

sori cp,saya baru on9.tu yang tak buka blog :| hihi

saya dah sent kat email..


qasehhaziq@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...