Tarikh Tutup 2nd Giveaway Di Awalkan, Kategori baru digubal!



Photobucket
AMARAN! sila baca sampai habis.. sebarang kesalahfahaman anda bukan tanggungjawab cik purple!

cp nak kasi tau yg cp terpaksa awalkan tarikh tutup giveaway cp tuh sebab ada urusan yang mendadak..#mendadak sangat ker?#

banyak plan cp kena cancel.. memang serabut hari nih.. sana sini urusan.. #dah la sijil sijil akademik aku hilang.. aku lupa letak kat mana..

cp awalkan sebab takot cp tak sempat uruskan hal giveaway nih..

mungkin percutian peribadi cp pon terpaksa dibatalkan.. sedihnya..T_T
sebab cp kena gi bertugas sebulan lebih kat KK stat pertengahan November depan sampai hujung tahun..
tp insyaAllah, update blog takkan tinggal punyer.. ^_^

okeh, bekenan ngan GA cp nih, cp akan tutup awal, iaitu KEMUNGKINAN sebelum 11.11.2011
nanti cp umumkan sekali lagi tarikh dan waktu tepat dia okeh..

pastu bekenan syarat tuh, now dah ada 3 kategori..

kategori pertama: yang ikut syarat syarat GA
okeh, ini ofcos la mereka yg dah join kan.. korang akan dapat bonus setiap seorang.. caranya, cp akan double nama korang.. jadi peluang utk menang tuh agak besar.. contoh:
1. Cik Purple
2. Cik Purple
3. CP
4.CP

maknanya kalau random pilih no 4, hadiah tuh still korang punya.. paham tak kawan sekalian?
cp buat macam nih sebab dorang dah tolong undi dengan sukarela gambar gambar cp kat facebook, ikut syarat yg cp tetapkan.. jadi cp hargai korang..

kategori kedua: Lucky draw
okeh, yang nih, hanya buat mereka yg belum pernah join.. maknanya peserta sebelum nih tak boleh join kategoi nih..ini kepada mereka yg belum join lagi.. korang tak perlu LIKE gambar cp tuh, tak pelu tag sesiapa, tak dipaksa untuk follow memollow, cuma buat entri, letak banner dan backlink kan ke entri GA cp tuh.. buat sesimple mungkin.. so korang cuma hantar URL korang je lah,
 tak perlu ID facebook..
tapi cp hanya akan kira itu sebagai satu penyertaan sahaja.. means korang takde advantage mcm mereka kat atas nih..
tapi oke la kan?:) mana tau ade rezeki..

kategori ketiga: LIKE terbanyak
okeh, kategori nih paling advantage dan best.. idea nih cp dapat dari Mas, owner blog fiq'ra cake..
2 orang yang boleh berikan cp like terbanyak akan menerima 1 shawl setiap seorang tajaan HAFIZAH..
yang nih takde random random.. siapa yang paling banyak like, dia dapat.. :)
so korang cuma perlu senaraikan ID facebook yang korang gunakan kat ruang komen..
tak perlu buat entri, tak perlu tag sesiapa.. cuma kumpul LIKE untuk cp sebanyak mungkin dan senaraikan..
yang nih terbuka kepada semua.. sesiapa sahaja yang berminat termasuk peserta yang dah hantar penyertaan sebelum nih..

TEKAN SINI DAN SINI (PENCARIAN IKON SHAWLS@AYUCINTA until 24/11/12011)

TEKAN SINI DAN SINI (SWEET AND CUTE SMILE CONTEST until 31/10/2011)


okeh.. yang baru nak join, cara kome tinggalkan komen senang jer.. macam nih..#kena copy nih tau!

KATEGORI: (wajib isi)
BLOG URL: (wajib isi)
ID FACEBOOK: (utk kategori 1 dan 3 sahaja)

*kalau sebelum nih korang dah buat kategori 1, dan berminat nak buat kategori 3, korang hantar komen baru dan letakkan kedua dua kategori. contoh: kategori : 1 dan 3.

KLIK SINI DULU untuk ke entri GA tersebut

oleh sebab kategori baru dah digubal.. #ceh poyo..
jadik hadiah saguhati untuk TOP REFERRAL dibatalkan.. HARAP MAKLUM..
tiada pemenang untuk top referal..

sekian, tu je la.. buat sebaik mungkin yer! pilih la mana mana kategori yang kome berkenan.. :)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

bertugas pa ko??menggnti lagi ko??

Nani said...

uh.. ok understand.. means yg dh join sebelom ni, kategori 1 lah.. klau nk masuk kategori 3 pon boleh kn. dlm masa terdekat saya buat. a bit busy skang ni. good luck!

ღ nurrul ღ said...

wee.. menariknya hadiah ! :)

Miss Nadya said...

hehe..bubar??

new entry ::

1 :: Tagged ツ
2 :: Review Real Steel ツ
3 :: Photoshoot ツ

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: mengganti apa hujung taun.. betugas menjaga anak buah ku.. mamanya menjaga urang spm..hahaha

Selendang Merah said...

thank cik purple..sm pon dh letak feed url cik purple kat blog sm.

c genk bah ne said...

@Cik Purple Pinkypuff:muhahaha..mana tau kan.. ^^

N A T A S Y A ツ said...

wah, kelam kabut akak ^^

fiQ'Ra said...

aittt, nama ku di link.. hehe :D

eyryn said...

macam tue pulakk ? hehe..
orite cp ! :)

izamin said...

ada jugak nama fizah :)

cik Atiera said...

kk? kuala kangsar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...