HASRULHASSAN.COM - Inilah Blog Saya


Photobucket

klik banner utk join

Okeh, cp mula aktif berblog pada januari 2011, masa tuh masi kat GENKCORNER lagi.. blog tuh sebenarnya blog genk tapi genk mintak tolong cp handle kan jugak untuk dia.. jadi kami sama sama memajukan blog tuh.. :)

tapi since April 2011, cp teringin nak buka blog sendiri, ermm sebab cp selalu join contest.. jadi cp pun sign in semula blog cp LITTLEQUEENSTORY nih yg cp dah sign up sejak june 2010 tapi tak pernah cp update sebab masa tuh cp tak tau lagi pasal dunia blog nih.. 

jadi yg mendorong cp ke dalam dunia blog nih, of course la GENKCORNER.. cp banyak belajar dari beliau.. :) dan Alhamdulillah, sekarang dorongan jugak berpunca dari follower follower cp yg selalu singgah blog nih.. tefikir nak berhenti berblog.. tapi cp memang dah tak boleh berhenti.. :) cp sangat sayangkan followers cp! ^_^

Sekian.. tu jer.. hehehe.. kalau korang nak join sekali, klik banner kat atas tue oke? segmen nih sampai pukul 6 petang jer! :)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

7 CP's Bestfriend(s):

SALWA ISMAIL said...

Hi Cik purple. Saya singgah dari segmen Hasrul Hassan jugak :)

http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

http://salwaismail.blogspot.com

Kancil 8349 said...

cp...samalah kita..bermula pada bulan Januari dan mula aktif ikut segmen pada bulan April..setelah berpindah ke sekolah baru...

kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-bk-inilah-blog-saya.html

eyryn said...

hai cp ! ryn datang lagii dari segmen same..
hehe.. teruskan b'blogging yer !
meh la gi blog ryn :)

Miss Nadya said...

datang tengok CP..;)

new entry :: Spontan Khamis ツ

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgtlah rajin cp ni yer..

masz86 said...

Singgah dr segmen yg sama...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-inilah-blog-saya.html

Amalina said...

Salam, Lina datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/hasrulhassancom-inilah-blog-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...